6 april tem 10 april 2009 – Oracle Forms Beginners-cursus

Oracle Forms wordt nog steeds succesvol toegepast voor zowel grote als middelgrote ondernemingen, waarbij de keuze voor Forms vooral gebaseerd is op de stabiele en performante omgeving. De laatste jaren kunnen deze toepassingen eveneens geïntegreerd worden met web applicaties, web services, event-driven applicaties, … Oracle Forms 11g is hier een mooi voorbeeld van met nieuwe features zoals event-driven handling, integratie met web services, etc.
De Oracle Forms toepassingen blijven een zeer belangrijke investering in kennis en kunde, die zeker niet moet ‘vervangen’ worden, maar wel kan gemoderniseerd worden. Modernisering kan dan bijvoorbeeld inhouden dat we de toepassing gaan upgraden naar een web applicatie en gaan integreren met herbruikbare en gestandaardiseerde web services, …

Voor meer informatie betreffende de mogelijke uitbreidingen van uw bestaande Oracle Forms applicatie, kan u ons steeds contacteren op info@iadvise.be.

Om al een tipje van de sluier op te lichten kan u de aanpak en mogelijkheden van een modernizatie-traject bekijken op OTN of op onze website, Oracle Forms Modernization – The Case of ZLM.

Voor meer informatie betreffende de mogelijkheden van modernisering, kan u eveneens terecht op OTN.

Om u aan te tonen dat deze technologie nog steeds veel mogelijkheden te bieden heeft, organiseert iAdvise een 5-daagse beginners-cursus rond Oracle Forms.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

About nathalieroman